Bestuur 2018-2019

Als bestuur zorgen wij dat de vereniging achter de schermen draaiende gehouden wordt. Ook zorgen wij dat het contact tussen de hogeschool, externe bedrijven en sponsoren onderhouden wordt.

Bestuur S.V. INTENS I

Op bovenstaande foto is het leukste bestuur wat de vereniging ooit zal kennen te zien; de oprichters. Ergens in de zomer van 2018 besloot een groep studenten een officiële studievereniging op te richten, die had de opleiding namelijk nog niet. Op 23 augustus 2018 werd de vereniging opgericht, waarna de vereniging steeds groter werd. Van links naar rechts op de foto; Emily de Lijster, Dana van Hameren, Paul den Hartigh, Anouk van Marrewijk en Ashwin Pieterse.

Emily ging als penningmeester over alle geldstromen, dankzij haar kon de vereniging zich gouden behandelbanken, kaviaar en champagne veroorloven tegen het einde van jaar 1. Dana was een echte duizendpoot en wist zelfs vanuit Peru de vereniging op het juiste spoor te houden. Dana was, om meerdere redenen, vanzelfsprekend de voorzitter. Paul, commissaris intern, was de man die de communicatie met de commissies onderhield en het voortbestaan van de vereniging waarborgde. De fysieke toestand waarin Paul op de vergaderingen verscheen dient in het midden gelaten te worden. Onze goedlachse ´engel´ Anouk (secretaris) stond in nauw contact met alle leden en schreef schitterende nieuwsbrieven. Ashwin wist als commissaris extern de eerste ‘miljoenendeals’ met sponsoren te sluiten en contact te leggen met andere partijen en verenigingen. 

Bovenstaand bestuur werd in dat eerste jaar bijgestaan door toppers in alle commissies.

%d bloggers liken dit: