Bestuur 2020-2021

Als bestuur zorgen wij dat de vereniging achter de schermen draaiende gehouden wordt. Ook zorgen wij dat het contact tussen de hogeschool, externe bedrijven en sponsoren onderhouden wordt.

Kelsey van der Veer

Voorzitter

Onze rots in de branding. Kelsey zorgt dat alles wat binnen de vereniging plaatsvindt, wordt besproken en aangepakt binnen het bestuur. Zij zorgt dat het bestuur draaiende wordt gehouden. Ze is het gezicht van de vereniging.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kelsey, 21 jaar oud en ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie. Binnen het bestuur 2020-2021 heb ik de functie als voorzitter. Naast het bestuur houd ik mij dit jaar bezig met mijn seniorstage binnen de eerste lijn fysiotherapie en ga ik mijn minor kinderfysiotherapie in Breda volgen. Verder vind ik het enorm leuk om te sporten, drankjes te drinken en naar leuke feestjes te gaan!

Ondanks de Corona hoop ik er een fantastisch jaar van te maken en hoop ik iedereen snel te zien op leuke feestjes en borrels 🙂

Brigitte Roordink

Vicevoorzitter

Brigitte is Kelseys Verdana 9 mattie en de meest georganiseerde persoon van het bestuur. Bri helpt altijd iedereen en geeft altijd adviezen. Bri is onze ervaringsdeskundige en een heel fijn persoon om in het bestuur te hebben.

Hee allemaal,

Mijn naam is Brigitte, ik ben 21 jaar oud en zit momenteel in het vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Binnen het bestuur 2020-2021, van S.V. INTENS, ben ik de vicevoorzitter. Naast het bestuur houd ik me dit jaar bezig met het schrijven van mijn POF, in samenwerking met het LUMC, en het lopen van mijn seniorstage. Verder kun je mij vinden op het handbalveld en houd ik me bezig met werken en gitaarspelen. Daarnaast doe ik graag een koffietje/drankje met vrienden/vriendinnen.

Ik hoop er een mooi jaar van te kunnen maken met jullie!

Britt Wentink

Secretaris

Onze Lieve Britt zorgt ervoor dat al ons gelul genotuleerd wordt en dat al het nieuws vervolgens subtiel bij onze leden terecht komt. Britt is de communicatie goeroe van de vereniging.

Heeeey allemaal,

Ik ben Britt, 22 jaar en op dit moment alweer bezig aan mijn laatste jaar van de opleiding. Ik schrijf mijn POF en vanaf februari 2021 ga ik stage lopen in het ziekenhuis. Als secretaris van het bestuur van S.V. INTENS ben ik degene die de social-media accounts beheert en het contact met de leden verzorgt via de mail. Daarnaast regel ik alles wat betreft inschrijvingen en het notuleren van vergaderingen. In mijn vrije tijd voetbal ik, ga ik het liefst ieder jaar op wintersport, doe ik leuke dingen met vriendinnen en pak ik graag een feestje of borrel mee.

Ik kijk er erg naar uit om jullie in het echt te leren kennen!

Jako Vianen

Penningmeester

Onze Jako en cijfers, helemaal voor elkaar gemaakt. Want zoals Jako altijd zegt: “alle bonnetjes zijn voor mij”. Dus, mocht je nog bonnetjes hebben en wil je graag geld hebben, bij Jako kan je het altijd proberen!

Hallo allemaal!

Ik ben Jako, 21 jaar en kom uit Rijnsburg. Dit jaar ben ik penningmeester bij onze mooie studievereniging INTENS. Ik zit in mijn derde studiejaar en loop momenteel stage in Den Haag en vanaf februari 2021 zal ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. Naast studie en bestuur ben ik vooral bezig met voetballen, wielrennen en werken. Daarnaast ben ik ook lekker bezig muzikaal en speel ik veel piano en gitaar. Verder ben ik te vinden op feestjes met vrienden of op een van onze super leuke borrels.

Ik hoop jullie daar gauw een keer te zien. Tot dan!

Stan van Riet

Commissaris Intern

Stan en feestjes, Stan en borrels, Stan en evenementen, het past echt perfect bij elkaar. Stan gaat de commissies dit jaar ondersteunen in dit lastige Corona jaar, maar ze gaan er samen het beste van maken!

Yoo, mijn naam is Stan van Riet. Ik ben eindverantwoordelijk voor alle commissies die de vereniging heeft. Ik houd de commissies in de gaten en ben de schakel tussen de commissies en het bestuur. Ik ben bij het bestuur gegaan omdat alle borrels veel te goed bevielen en INTENS een echt community is! Elke borrel had zijn eigen kwaliteiten en zijn eigen commissie.

Naast het bestuur regelen doe ik natuurlijk nog wel wat meer. Ik volleybal graag met mijn vrienden en na de wedstrijd blijf ik vaak hangen in de kantine van VTC Woerden.

Als je nog meer van me wilt weten zoek me op bij de borrels! Gezellig!

Joyce Lange

Commissaris Extern

Onze topper Joyce, die de ene na de andere sponsor binnen sleept. Joyce komt heel ver met haar ervaring en dat is voor onze, nog opstartende vereniging, heel fijn! Dankzij Joyce hebben wij mooie nieuwe sponsor deals binnen gesleept, die onder andere onze leden met een droom om een eigen praktijk te starten kan helpen.

Hoi!!

Mijn naam is Joyce, ik ben 19 jaar en zit op dit moment in het 2e jaar van de opleiding fysiotherapie! En dit jaar ben ik ook de commissaris extern van deze mooie vereniging. Naast mijn bezigheden op de opleiding en binnen de vereniging ben ik ook veel te vinden in de duinen of in de bossen, al dan niet wandelend of op de mountainbike. Naast dit ben ik ook graag in voor een drankje op een terrasje met vriendinnetjes of op een van de leuke evenementen van de vereniging!