Bestuur 2021-2022

Als vierde bestuur zorgen wij dat de vereniging achter de schermen draaiende gehouden wordt. Ook zorgen wij dat het contact tussen de hogeschool, externe bedrijven en sponsoren onderhouden wordt.

Anne Verleije

Dag allemaal!

Ik ben Anne, 19 jaar jong 😉 en ik zit op dit moment in mijn derde studiejaar van de opleiding!

Naast het bestuur achter de schermen draaiende houden als voorzitter ben ik druk in de weer met mijn Seniorstage in de eerste lijn en zal ik daarna de minor Kind in Beweging gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht. Zelf ben ik vaak te vinden op het hockeyveld waar ik hockey met mijn team, maar ook training geef aan lieve kinderen. Sta ik niet op veld, of zit ik niet achter de boeken dan ben ik te vinden op een terrasje met mijn vrienden! Het lijkt me super leuk om jullie allemaal beter te leren kennen, dus spreek me vooral aan in de wandelgangen of op onze borrels voor een gezellig babbeltje, en laten we ondanks alles er een feestje van maken dit jaar!

Anne Verleije

Anoushka Jongsten

Vice-voorzitter

Hiii, ik ben Anoushka, 19 jaar en vicevoorzitter van bestuur IV van Intens. Ik ben 3e jaars student fysiotherapie en heb op het moment even een pauze van het studeren. In februari begin in met mijn minor psychologie in Leiden.

Als vicevoorzitter ondersteun ik het hele bestuur waar nodig en neem ik taken op me die niet specifiek voor een andere functie bestemd zijn. Ook ben ik aanwezig bij vergaderingen waar Anne, onze voorzitter niet bij kan zijn.

Naast Intens en het studeren dans en sport ik graag :). Ook heb ik een passie voor eten; ik kook graag, maar werk ook met liefde in de horeca. Ik hou van gezelligheid, drankjes en een praatje. Als je op de borrels langskomt of als ik je tegenkom in de wandelgangen ben ik ook altijd aanspreekbaar en vind ik het alleen maar leuk je te leren kennen! Ik hoop jullie allemaal te zien op activiteiten.

Anoushka Jongsten
Vice- Voorzitter

Louella Jansen

Hiii, mijn naam is Louella en ben 21 jaar oud.

Aankomend jaar begin ik alweer aan mijn 3e jaar van de studie. Hierin zal ik stage gaan lopen en mijn minor gaan volgen. Daarnaast zal ik mij bezighouden met het bestuur van s.v. Intens! Binnen het bestuur ben ik de secretaris. Naast de studie en het bestuur vind ik het erg leuk om te hockeyen, te skiën en boarden, terrasje te pakken, feestjes/festivals bij te wonen en om gewoon te chillen met vrienden. Ook vind ik het heerlijk om een serie of film te kijken.
Ik hoop jullie allemaal een keer te zien op de vele borrels en activiteiten van s.v. Intens! Heel veel succes dit jaar!

Veel liefs,

Louella Jansen

Jeroen Corten

Hey hallo leden van S.V. INTENS,
Mijn naam is Jeroen Corten. Ik zit nu in m’n 3e jaar en ben bezig met de minor 3D op de HSL. Vorig jaar heb ik (onder andere samen met de huidige vice-voorzitter) Cervisiam Abdominis vertegenwoordigd. Helaas is het door Covid allemaal wat stroef verlopen, dus mag ik het nu proberen in het bestuur. De functie die ik dit jaar mag gaan beoefenen is Penningmeester. Dit betekent dat ik de inkomende en uitgaande geldstromen van de vereniging beheer.
Als de commissies geld nodig hebben voor een activiteit of borrel, dan komen ze vaak via de commissaris intern naar mij. Zo proberen wij met het bestuur en haar commissies onze leden met elkaar kennis te laten maken en een hechte club te vormen. Tijdens de borrels ben ik vaak te herkennen aan die lange boom die bij een bepaald nummer wat minder kleding draagt🤔🤔

Naast het bestuur ben ik vaak in mijn oude thuishaven Woerden te vinden om te werken, te volleyballen en vooral de 3e helft uit te spelen op de zaterdag.
Verder woon ik samen (IN HET EERSTE ECHTE S.V. INTENS HUIS!!!) met een ander bestuurslid, een commissielid én een actief lid van S.V. INTENS waardoor wij de gaafste huisfeesten geven die de vereniging (en heel Leiden) ooit heeft gezien.

Hopelijk zie ik jullie op het eerstvolgende fuifje van S.V. INTENS, dan drinken we d’r één op deze fantastische vereniging!

Groeten,

Jeroen Corten

Stan van Riet

Commissaris Intern

Beste leden van S.V. INTENS,

Vorig jaar heb ik jullie mogen voorzien van verschillende activiteiten, omdat feesten, borrels en activiteiten helemaal mijn ding zijn. Echter heeft corona daar roet in het eten gegooid en mag ik het dit jaar nog een keer doen!

Voor wie mij niet kent: mijn naam is Stan van Riet, ik ben nu dus voor het tweede jaar commissaris Intern bij de studievereniging INTENS – fysiotherapie. Ik zit dit jaar in het 3e jaar van de opleiding en doe aan het begin van het jaar mijn minor, met aansluitend mijn eerste seniorstage. Ik ben eindverantwoordelijk voor alle commissies die de vereniging heeft. Ik houd de commissies in de gaten en ben de schakel tussen de commissies en het bestuur. INTENS is echt een hechte club studenten waar iedereen erbij hoort en niks te gek is. Dat is de pracht en kracht van deze studievereniging.

Naast het bestuur ben ik vaak te vinden in Woerden om te volleyballen, waar ik regelmatig de ballen mis, maar de punten scoor na wedstrijd. Als laatste woon ik samen met Jeroen waarmee ik de vetste huisfeesten geef van heel Leiden. Dat maakt het studeren soms wat minder makkelijk helaas…

Groetjes,

Stan van Riet
Commissaris Intern

Joyce Lange

Commissaris Extern

Mijn naam is Joyce, ik ben 20 jaar en zit op dit moment in het 3e jaar van de opleiding na het maken van mijn scriptie, ben ik voor het tweede jaar op rij commissaris extern van deze mooie vereniging! Naast mijn bezigheden op de opleiding en binnen de vereniging ben ik ook veel te vinden in de duinen of in de bossen, al dan niet wandelend of op de mountainbike. Naast dit ben ik ook graag in voor een drankje op een terrasje met vriendinnetjes of op een van de leuke evenementen van de vereniging!

Joyce Lange
Commissaris Extern