Bestuur 2019-2020

Als bestuur zorgen wij dat de vereniging achter de schermen draaiende gehouden wordt. Ook zorgen wij dat het contact tussen de hogeschool, externe bedrijven en sponsoren onderhouden wordt.

Olaf van Breemen

Wat zou een bestuur zijn zonder voorzitter? Bij deze onze lieve Olaf;

Hallo allemaal

Mijn naam is Olaf van Breemen en ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding. Dit jaar zal ik de voorzitter zijn van de studievereniging INTENS. Daarnaast kun jij mij vinden op de squashbaan, surfplank en de skipiste. Ik kijk onwijs uit naar aankomend jaar en hoop samen met jullie het onvergetelijk te maken.

Alev Ina Altan

Secretaris

Onze lieftallige Alev, met die 3 mannen heeft ze het maar zwaar te voortduren. Deze drukke dame zorgt ervoor dat alles binnen het bestuur op rolletje loopt. Als secretaris noteert ze alles en zorgt voor al het contact met de leden. Zonder Alev geen bestuur!

Hoi allemaal,
Ik ben Alev. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn 3e jaar en ben momenteel bezig met mijn afstudeer opdracht aan het LUMC. Naast mijn functie als secretaris in het bestuur van INTENS ben ik de vicevoorzitter van de ENPHE Student Body.
Naast studeren werk ik in een fysiotherapie praktijk, sport ik fanatiek en sta ik regelmatig les te geven op de manege. Zodra ik een paar dagen over heb pak ik het liefst mijn backpack om nieuwe plekjes te ontdekken.
Ik kijk uit naar alle leuke evenementen die dit jaar nog zullen volgen en hoop jullie op het volgende evenement tegen te komen.

Lars van der Salm

Penningmeester

Zeker niet een van de makkelijkste taken, maar deze knappe jongen zorgt er als penningmeester voor dat alle financiële zaken goed geregeld zijn binnen S.V. INTENS. Bij deze de enige echte Lars van der Salm;

Goedendag luitjes,
Ik ben Lars, 20 jaar en dit jaar penningmeester bij onze mooie studievereniging Intens.
Naast het bestuur ben ik voornamelijk bezig met wielrennen, reizen, werken, studeren en met vrienden afspreken. Ook hou ik van een lekker feestje. Het bestuur trok mij omdat ik jullie graag het studenten leven zonder verplichtingen wil laten proeven, dit in combinatie met een schoolse tint. Hopelijk zie ik jullie allemaal op 1 van onze activiteiten!

Bram Kastelijn

Commissaris Intern

Bram en commissies, commissies en Bram. Het één kan niet zonder het ander. Deze man zorgt ervoor dat alle activiteiten binnen de vereniging goed geregeld worden. Met zijn vlotte babbel maakt hij het iedereen naar zijn zin.

Hallo allemaal,
Mijn naam is Bram Kastelijn, ik ben 19 jaar oud en ben de commissaris intern van Intens. Ik zit in het derde j aar van de opleiding en ben bezig met het maken van mijn POF. Naast school ben ik in het weekend in Woerden te vinden op het voetbalveld, aan het werk of een feestje mee te pakken. Ik heb heel veel zin in het aankomend jaar waar we zoals altijd weer een feestje van gaan maken.

Brigitte Roordink

Vicevoorzitter

Heyy allemaal,
Ik ben Brigitte Roordink. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding. Naast mijn functie als vicevoorzitter van INTENS ben ik ook voorzitter van onze enige echte feestcommissie “Cervisiam Abdominis”. Naast studeren houd ik mij bezig met sporten, werken en gitaarspelen. Organiseren vind ik leuk om te doen, wat ik kan toepassen binnen INTENS. Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij een van de evenementen!

Volgend jaar bestuursjaar naast je studie?