Over

Onze missie

S.V. INTENS staat voor het samenbrengen van studenten van de opleiding fysiotherapie uit
verschillende studiejaren om zo verbondenheid en samenwerking te bewerkstelligen. Daarnaast
geeft S.V. INTENS de student meer vakinhoudelijke kennis en de kans om zichzelf te ontdekken en te ontplooien als student zijnde en binnen het vak van de fysiotherapeut.

Onze visie

De ambities van S.V. INTENS voor haar vierde jaar bestaan onder andere uit het werven van nieuwe leden, het frequent organiseren van verschillende activiteiten het aanleggen en
onderhouden van verbintenissen tussen studenten, therapeuten en docenten. Wat wij belangrijk vinden is een toegankelijke en gezellige vereniging te zijn.

Oprichting

Studievereniging INTENS Fysiotherapie is op 23 augustus 2018 een officiële studievereniging geworden. De jaren daarvoor hebben een gedreven groep fysiotherapie studenten en docenten zich ingezet om leuke en leerzame activiteiten te organiseren om betrokkenheid onder studenten te vergroten.